Lichtjesavond Alkmaar – zaterdag 3 september

IMG_20160602_125046Zaterdag 3 september organiseert Lionsclub Alkmaar voor de derde keer de Lichtjesavond Alkmaar, ‘een betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar’. De tocht begint om 19.30 uur met een optreden van Kim de Boer in de Turfhaven. Daarna start de route door de historische binnenstad, met haar grachten, monumentale panden en bruggen.

Zie ook: Eropuit in september

Langs de route treden vanaf 19.00 uur verschillende muzikanten op. Alle bewoners langs de grachten wordt gevraagd om mee te doen door de grachten, boten en huizen te verlichten. Mensen met open boten die onder de laagste brug door kunnen, zijn welkom: vaarbewijzen zijn vanaf 14.00 uur in de Turfhaven te koop. De tocht eindigt na circa twee uur in de Turfhaven. In deze start- en finishlocatie staat langs de kade een gezelliger braderie.

Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk
Lees ook:Lampionnenoptocht Vught
Lees ook:Christmas Canal Parade Amsterdam
Lees ook:Grachtenfestijn Groningen
Lees ook:Keizersrace in Amsterdam gaat door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>