Maandag 7 december starten de Haagse Koning Winter Weken

IMG_20161012_130717Maandag 7 december starten in Den Haag de Koning Winter Weken, met het begin van TINK The Hague. Vanaf die dag staat de grote kerstboom in de Passage te pronken. Van 8 tot en met 25 december strijden winkels in de binnenstad wie de mooiste kerstetalage heeft. Op 10 december is Santa Lucia bij de Zweedse Kerstboom op het Lange Voorhout, waar van 17 tot en met 23 december de Royal Christmas Fair wordt gehouden.

Zie ook: Lichtjesavond Delft

Er zijn meer kerstmarkten, 12 en 13 december is de Grote Marktstraat het domein van het Winter Bierfestival Rootz  en van 19 tot en me 24 december is er het Winter Winkel Weekend met entertainment. Verder zijn er onder meer kerstkoren, kerstvieringen, de Kerst-sing-along in het Atrium, Carnivale in het Huygenspark en de ijsbaan voor het Kurhaus (Cool Event Scheveningen). Het oude jaar wordt op 31 december vaarwel gezegd met de grote vuurwerkshow op de Hofvijver en nieuwjaar wordt traditioneel ingeluid met de Nieuwjaarsduik in Scheveningen.

Lees ook:Noordwijk Kerstdorp aan Zee 2011
Lees ook:Koning Winter Weken in Den Haag
Lees ook:Kerstmarkt in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Warm Winter Weekend Arnhem 2011
Lees ook:Winter Parade 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>