Noordwijk Kerstdorp aan Zee 2011

Tot en met 6 januari 2012 is Noordwijk voor de zesde keer Kerstdorp aan Zee (2012: klik hier). Op donderdag 8 en vrijdag 9 december is de Oude Jeroenskerk het domein van de jaarlijkse kerstmarkt, met een groot aanbod aan kwaliteitsproducten in een ambiance vol kerstgeuren en kaarslicht. Zaterdag 17 en zondag 18 december vindt in de Kerkstraat het Winterfeest plaats: een kerstmarkt anno 1850, met winkeliers als 19e-eeuwse kooplui, Oudhollandse spelletjes en het Huis van de Kerstman.

 

Zes jaar geleden hield de Kerstman voor het eerst een officiële intocht in Nederland: vrijdag 16 december komt hij voor de zesde keer in Noordwijk aan. Verder zijn er activiteiten als: kerstconcerten, een muzikale kerstwandeling (11/12), voorstellingen van ‘A Christmas Carol – de Musical’, kerstvieringen, de Koude Kerstrun (18/12), nachtmissen en een levende kerststal in de Sint Jeroenskerk (26/12). Op vrijdag 23 december is de Christmas Sing Along met een lampionnenoptocht door Verlicht Noordwijk. Oudejaar wordt afgesloten met Steppen aan Zee: een sportieve steptocht. Nieuwjaar wordt maandag 2 januari ingeluid met de Noordwijkse Nieuwjaarsduik.

Lees ook:Kerstdorp aan Zee Noordwijk 2012
Lees ook:Noordwijk Kerstdorp aan Zee
Lees ook:Noordwijk Kerstdorp aan Zee
Lees ook:Aankomst Kerstman in Noordwijk
Lees ook:Kerstman komt aan in Noordwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>