Koning Winter Weken in Den Haag

IMG_20161012_163441Zondag 7 december starten in Den Haag de Koning Winter Weken (2015: klik hier). Tot en met 7 januari is de hofstad een sfeervolle Winterresidentie, met winter- en kerstmarkten, schaatsen bij het Cool Event Scheveningen, Winterpret in Madurodam (20/12-4/1), Wintervuurwerk voor het Kurhaus (7, 14 en 21/12), het Huis van de Kerstman (12/12-4/1), het Winterbier Festival (13-14/12), de Rode Neuzendag (26/12), het Scandinavian Winter Festival (28-30/12), Kerstcircus (20/12-4/1), de jaarlijkse Nieuwjaarsduik en last but not least het winkelevent TINK (bron: persbericht).

Het wordt een witte kerst in de Hofstad, een winkelevent vol sierlijke etalages en winters vermaak. ‘Snow White’ is het thema van het Haagse shopping event TINK Amazing Shop Windows dat van 8 december tot en met 26 december de binnenstad betovert. Een lange reeks prachtig gedecoreerde etalages veranderen de hofstad in een winters winkelwalhalla waar kerstinkopen doen een feestje is. In de twee weekenden voor de kerst is het extra gezellig en zorgen wintermarkten, koren en dansers voor extra sfeer. Op tweede kerstdag zijn de winkels geopend en is er wederom van alles te beleven. In Den Haag is kerst nog leuker! De winkeliers toveren hun etalages om tot ware kunstwerken, in de hoop de titel van mooiste etalage van de Haagse binnenstad in de wacht te slepen.

Lees ook:Vorstelijk shoppen in Den Haag tijdens TINK Amazing Shop Windows
Lees ook:Vijfde winteretalagewedstrijd in Den Haag
Lees ook:KUS is liefdevol thema winteretalages Den Haag
Lees ook:Winterwinkelen in Den Haag is gewoon vorstelijk – ‘Have A Royal Winter’
Lees ook:Maandag 7 december starten de Haagse Koning Winter Weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>