Agrarische Dagen – feestweek in Franeker

Franeker en de omliggende dorpen beleven voor de 60ste keer de Agrarische Dagen, van woensdag 18 tot en met zondag 22 september (2015: klik hier). De feestweek vindt haar oorsprong in de veemarkt, die vroeger iedere derde donderdag van september werd gehouden. Voor jong en oud is volop te beleven: markten, kermis, muzikaal vertier, culinair genoegen, straattheater, kindervertier, sport, oldtimers, taptoe en vuurwerk.

Vrijdag en zaterdag komt Sterren on Tour naar Franeker, met meer dan tien artiesten van eigen bodem, onder wie Sieneke, Helemaal Hollands en Danny Froger. Bekend is de Agrarische Dagen Markt, altijd op zaterdag. Zaterdag vindt de Taptoe plaats; na een aantal indoor edities weer in de buitenlucht, in het hart van het stadscentrum op kaatsveld Skûtsjelân. De Taptoe wordt afgesloten met vuurwerk.

Lees ook:Agrarische Dagen 2015 in Franeker
Lees ook:Agrarische Dagen Franeker – woensdag 14 t/m zondag 18 september
Lees ook:Sterren on Tour – muzikale hofleverancier Huishoudbeurs
Lees ook:Dutch Valley in Spaarnwoude
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>