Den Haag ShoppingNight 2012

Donderdag 14 juni 2012 beleeft Den Haag de 6e editie van The Hague ShoppingNight (2013: klik hier). Dan zijn de winkels in de Haagse binnenstad tot middernacht geopend en bieden hoge kortingen. Daarnaast is er een uitgebreid programma met onder meer modeshows en live optredens door de hele stad. Rhema dit jaar is ‘Cool Hunt’: de jacht op de beste aanbiedingen. ‘Wie het slim aanpakt, kan een heleboel koopjes vinden’, meldt het persbericht. Veel winkels bieden kortingen die per uur hoger worden en het winkelende publiek kan via de smartphone QR-codes scannen en zo ontdekken waar de last-minute koopjes te vinden zijn.

Die codes zitten verstopt onder de kleding van modellen die op straat rondlopen. In de Grote Marktstraat zijn de hele avond grote modeshows op de catwalk. Chihuahua’s kunnen in de Hoogstraat meerrennen in de Chihuahua-race en voor hun baasje een cadeau winnen. De ShoppingNight groeide in vijf jaar tijd uit tot een evenement waar vorig jaar meer dan 110.000 bezoekers op afkwamen. Het maakt onderdeel uit van The Hague Festivals.

Lees ook:Den Haag Shopping Night 2010
Lees ook:Den Haag ShoppingNight 2011
Lees ook:Den Haag Shopping Night 2013
Lees ook:Den Haag Shopping Night 2008
Lees ook:Den Haag ShoppingNight 2014: Meisje met de parel – juweeltjes zoeken in Haagse Binnenstad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>