Den Haag ShoppingNight 2011

Fashionista’s kijken er het hele jaar naar uit:  Den Haag ShoppingNight, inmiddels een begrip onder modeminnend Nederland (2013: klik hier). Op donderdag 23 juni zijn de winkels in de Haagse binnenstad tot middernacht geopend en bieden hoge kortingen. Daarnaast is er een uitgebreid programma met onder meer modeshows en live optredens door de hele stad. ShoppingNight Den Haag viert dit jaar haar eerste lustrum, met een speciale Star Edition:fashion magazines go live’. De Haagse binnenstad is een walhalla voor fashionista’s, maar ook voor dames die graag door een fashion magazine bladeren om op de hoogte te blijven (bron: persbericht).

 

Alle vaste rubrieken van de magazines komen donderdagavond tot leven:  bezoekers kunnen zelf schitteren like a star, bijvoorbeeld door gratis deelnemen aan een catwalk clinic, style advies krijgen of genieten van een ‘beauty touch up’. De Hofstad staat vanaf 18.00 uur volledig in het teken van mode. In het centrum van de stad worden de nieuwste fashion trends getoond op de levensgrote catwalk. Grote modehuizen showen hun nieuwste collecties, maar ook de meest exclusieve items uit kleine boutiques passeren deze avond de revue. Geïnspireerd door deze shows kunnen de bezoekers hun favoriete items nog dezelfde avond scoren. De winkels zijn tot middernacht geopend en hoe later het wordt, hoe hoger de kortingen oplopen. De ShoppingNight groeide in vier jaar tijd uit tot een evenement waar in 2010 meer dan 100.000 bezoekers op afkwamen. Het maakt onderdeel uit van The Hague Festivals.

Lees ook:Den Haag Shopping Night 2010
Lees ook:Den Haag ShoppingNight 2012
Lees ook:Den Haag ShoppingNight 2014: Meisje met de parel – juweeltjes zoeken in Haagse Binnenstad
Lees ook:Vrijdag 24 juni: kleurrijke tiende verjaardag Den Haag ShoppingNight
Lees ook:Vrijdag 30 juni: 11e The Hague ShoppingNight

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Den Haag ShoppingNight 2011

  1. Beveiliging Den Haag

    Hier kijken inderdaad heel erg veel mensen naar uit! Nadeel is wel de drukte op deze avonden, passen zit er vaak niet bij of je moet het kunnen opbrengen om minstens een half uur in de rij te staan.

      /   Reply  / 
  2. Sabienetje

    Ik heb zoooveel zin in Midsummernight in Amstelveen en ga ook zeker even wat beautytips afluisteren bij Bastiaan! Weet iemand waar hij precies staat dan, niet toevallig in de Bijenkorf? Daar wou ik even flink losgaan, het lijken wel de 3 dwaze dagen maar dan in 1 dag zoveel korting wordt er gegeven de 30ste! Dat wordt rennen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>