Goede Vrijdag Bloemenjaarmarkt Groningen

De stad Groningen staat ieder jaar op Goede Vrijdag in het teken van alles wat groeit en bloeit, tijdens de Bloemenjaarmarkt dit jaar op vrijdag 22 april 2011 van 8.00 tot 17.00 (2013: klik hier). Het is de grootste bloemen –en plantenmarkt van Noord-Nederland, met meer dan honderd kramen verspreid over de hele binnenstad. Jaarlijks komen er zo’n 100.000 bezoekers uit binnen –en buitenland voor naar Groningen.

De kramen staan op de Grote Markt, de Vismarkt, het A-Kerkhof en in de Oude Ebbingestraat en bieden alles wat groeit en bloeit: snijbloemen, bloembollen, kamerplanten, zaaigoed, tuinplanten en tuinartikelen.  Op de Grote markt is een bloemendepot ingericht, open van 9.00 tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen er hun aankopen gratis ‘stallen’, zodat ze hun handen vrij hebben om verder door de stad te kunnen struinen.

Lees ook:Bloemenjaarmarkt Goede Vrijdag Groningen
Lees ook:Bloemetjesmarkt Groningen op Goede Vrijdag
Lees ook:Goede vrijdag: Bloemenjaarmarkt Groningen – de ‘Bloemetjesmarkt’
Lees ook:Goede Vrijdag Bloemenjaarmarkt Groningen
Lees ook:Bloemenjaarmarkt Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>