Braderie Hoofddorp op koopzondag

Op koopzondag 25 april 2010 staat op het Burgemeester Van Stamplein in Hoofddorp van 10.00 tot 17.00 uur een grote braderie met volgens de aankondiging ‘de leukste, lekkerste en nieuwste braderieaanbiedingen’. Ruim 80 standhouders presenteren een breed assortiment aan producten als kleding, sieraden, tassen, cd’s, ambachtelijke versnaperingen,  voedingsartikelen en huis- en tuindecoraties (bron: persbericht). 

 

Ook is er een stand, waar oude plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen die ooit  iets heeft verzameld, heeft op zolder wellicht nog oude albums liggen als Verkade, Piggelmee en Flipje of (voetbal)plaatjes: zij kunnen hun verzameling naar deze stand meenemen om de waarde ervan te laten taxeren of het te verkopen. Ook zijn er op deze stand oude Schoolplaten van Isings, Koekkoek en Jetses te bewonderen die menigeen doet terugdenken aan ‘die goede oude (school)tijd’. Voor de kinderen plaatst de braderie een bungee trampoline. Organisatie BEM Promotions uit Naarden verwacht veel bezoekers, die gezellig komen rondstruinen op deze braderie. Ook, omdat het deze zondag koopzondag is en veel winkels open zijn. De toegang is gratis.

Lees ook:Folklore Feest en Jaarmarkt IJmuiden
Lees ook:Grote Boekenmarkt Haarlem
Lees ook:Zomermarkt Zandvoort
Lees ook:Eibertjesdag 2012 in Nunspeet
Lees ook:Zomermarkt Zandvoort 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>