Madonna geeft eenmalig concert in Arena

IMG_20160410_134546Superster Madonna komt voor één voorstelling naar Nederland: dinsdag 2 september staat ze in de Amsterdam Arena met haar nieuwe show Sticky & Sweet Tour. De tournee begon 23 augustus in Cardiff (Wales). De tournee loopt tot eind december. Naast Amsterdam doet ze ook Londen en Parijs aan. Het stadion gaat open om 17.30 uur; het concertprogramma begint één tot anderhalf uur later. In het voorprogramma zingt Robyn. Er zijn nog tickets (zie website van de Arena).

De 50-jarige popster houdt zich aan zo’n strak tijdschema, dat ze soms geen tijd heeft om zich om te kleden. Afgelopen vrijdag liet ze zich meteen na haar show in het Olympisch Stadion in Berlijn in badjas naar de luchthaven vervoeren, waar haar jet met ronkende motoren stond te wachten om haar terug naar Londen te vliegen. Bij de incheckbalies keek publiek en personeel vreemd toen la Madonna in badjas en sneakers voorbijkwam. De ‘Material Girl’ keek niet op of om; kennelijk vond ze het de normaalste zaak van de wereld.

Lees ook:Sinterklaas Show in Amsterdam ArenA
Lees ook:Zaterdag 11 februari start kaartverkoop Madonna in Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Madonna geeft eenmalig concert in Arena

  1. Pingback: Lionel Richie in Symphonica in Rosso GelreDome | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>