Sinterklaas Show in Amsterdam ArenA

Zondag 23 november 2008 kunnen alle kinderen hun hart ophalen op de Sinterklaas Show in de Amsterdam Arena: ‘De geheime Chocolade Letters van de Sint’ (update 2009: klik hier). De ArenA en de Ajax Kids Club organiseren het feest. Ron Boszhard maakt er als presentator en zanger met een heleboel Zwarte Pieten een dolle boel van. Na afloop van de Sinterklaas Show wordt de wedstrijdtopper AZ-Ajax live in de ArenA uitgezonden op een groot scherm.

De deuren van het stadion gaan om 9.30 uur open; om 10.15 uur begint de Sinterklaas Show. Om 11.30 uur is een pauzeprogramma (aangeboden door Radio BEM BEM) en om 12.00 uur een voorbeschouwing op de belangrijke topper AZ-Ajax. Die wedstrijd begint om 12.30 uur in het stadion in Alkmaar en is in de ArenA op een groot scherm te volgen. Om 14.30 uur is het uit met de pret. Tickets kosten € 12,50.

Lees ook:Sinterklaasshow in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Ajax: Europa League Finale live op Museumplein te volgen
Lees ook:Huldiging AZ in Alkmaar
Lees ook:Ontknoping ‘Wie is de Mol?’ live vanuit VondelCS
Lees ook:Herdenkingsmars Ajax-supporters door Amsterdam voor Cruijff

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>