Flut zomer sluit toch nog goed af

De zomer 2008 zit er meteorologisch gezien op 1 september op en wees nou eerlijk: was het een échte zomer? Nee. Maar goed, dit weekend maakt tenminste nog iets goed. Op het strand was het vandaag stervend heet: wellicht was dat voor het eerst dit jaar. Morgen komt er nóg zo’n dag. Wat te doen? Naar de Uitmarkt in Amsterdam? Of naar eén van de vele festivals in het land, zoals de beelden in Arnhem, of de havendagen in IJmuiden?

 

 

Of toch maar even gauw nog één keer naar een strand in de buurt? Of wat dacht u van het uitluiden van de zomer op een terrasje of op een stadsstrand? En als pleister op de wonde: het kán zo nu en dan heel aardig nazomeren in Nederland: ‘Indian Summer’ tot vér in oktober. We blijven positief.

Lees ook:Toch nog beetje Indian Summer tijdens herfstvakantie
Lees ook:Dinsdag 22 oktober ideaal nazomerweer
Lees ook:Nationale Stranddijkendag IJmuiden
Lees ook:‘RTL Viert De Zomer Concert’ op strand Hoek van Holland
Lees ook:Zomerweer: meepikken die mooie dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>