Zomerweer: meepikken die mooie dagen

We krijgen eindelijk  even twee dagen ‘zeer warm zomerweer’: wat mij betreft meepikken, die mooie dagen. Je weet maar nooit hoe lang het mooi weer blijft: over twee dagen gaan donder en bliksem er volgens de voorspellingen alweer een eind aan maken. Dus húp: vroeg uit de veren en naar het strand.

 

Ouderwets bammetjes smeren, flesjes bevroren water uit de diepvries meenemen (tip: dat ijs smelt vanzelf, maar dan heb je wél de hele dag ijskoud water) en op de fiets een leuk strand opzoeken. Verkeer je niet in die luxe en moet je naar je werk, pik dan aan het eind van de middag even ergens in de buurt de laatste zon op een strandje mee. Lukt ook dát niet, dan kun je altijd nog vanavond luieren op een stadsstrandje. Toch?

Lees ook:Autotunnel achter Amsterdam-CS in gebruik
Lees ook:Opnieuw grote verkeershinder op A1 tussen Diemen en Muiderberg
Lees ook:Juli: tijd voor fietsvierdaagsen
Lees ook:Wandelen en fietsen in de zomer: vierdaagsen in juli en augustus
Lees ook:Dubbele Coentunnel geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>