All American Days in Autotron Rosmalen

426px-Noord-Brabant_in_the_NetherlandsZaterdag 10 en zondag 11 oktober lijkt het terrein van Autotron Rosmalen heel even Amerikaans grondgebied, tijdens de All American Days. Alles dat met Amerika te maken heeft is er voorhanden: hotrods, muscle cars, dragsters, bikes, jukeboxen, bands en live entertainment. Lowriders zijn al tientallen jaren een fenomeen in de autoscene en mogen dit weekend natuurlijk niet ontbreken. Tientallen stands presenteren het beste en mooiste uit de scene.

Op beide dagen is er een programma met muziek en dans. De Boogy Academy verzorgt dansdemo’s: petticoats en vetkuiven nemen je mee terug naar de jaren zestig. Rok & Lol en de bluesgroep Hoochiemama verzorgen de muziek. Rondom het Expodome is plaats voor honderden auto’s en motoren, ook van bezoekers. De poort is beide dagen geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Full Speed in Autotron Rosmalen
Lees ook:Breda Zomerfestival Ginneken 2010
Lees ook:Uitmarkt 40 jaar in Amsterdam
Lees ook:Uitmarkt Amsterdam: Landelijke opening cultureel seizoen 2016
Lees ook:Get Out 2017 Tilburg: meer dan 150 maal dans, theater, muziek en beeldende kunst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>