Olympische Spelen op grote schermen in NS-stations te zien

De NS, sponsor van het NOC*NSF, heeft in een aantal stations grote schermen opgesteld, waar reizigers de Olympische Spelen live kunnen bekijken. Zo is de hal van station Leiden Centraal veranderd in een Londen Park, met gras, zitjes, English tea, Engelse hapjes en grote schermen. De stationshal van Utrecht Centraal is ook omgetoverd tot Londen Park, compleet met gras, bankjes en een echte hardloopbaan. De nieuwe perrontunnel in Arnhem is een Olympische tunnel.

 

Ook Den Haag Centraal, Eindhoven en Den Bosch krijgen kleinere Londen Parken met activiteiten, zoals sportclinics. Rotterdam Centraal, Zwolle en Amersfoort krijgen geen London Sportpark, maar met een Olympische aankleding. Na afloop van de Spelen komen de Oranje toppers met de Eurostar terug, moeten in Brussel overstappen en reizen dan door naar Den Bosch, waar ze een warm welkom te wachten staat. NS doet goede zaken met de Spelen en heeft tot nu toe al vijftig procent meer treintickets naar Londen verkocht dan vorige zomer. Eurostar zet vanwege de Spelen extra treinen in tussen Brussel en Londen. De KLM zet geen extra toestellen in: de boekingen op de reguliere vluchten lopen goed, aldus een woordvoerder.

Lees ook:Amsterdam krijgt rechtstreekse trein naar Londen
Lees ook:Afscheid Salinero bij Indoor Brabant
Lees ook:Grote treinramp in België
Lees ook:Luchtruim tot zeker 14.00 uur op slot
Lees ook:EK Schoonspringen en Synchroonzwemmen 2012 in Eindhoven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Olympische Spelen op grote schermen in NS-stations te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>