Tuinbeurs Doetinchem

De Houtkamphal in Doetinchem biedt nog één keer plek aan ‘Tuinbeurs Doetinchem’: van donderdag 21 tot en met zondag 24 februari. Daarna gaat de Houtkamphal tegen de vlakte om plaats te maken voor woningbouw. Vlak na Tuinbeurs 2008 begint de sloop: deze 20e ‘Tuinbeurs Doetinchem’ is dan ook het laatste evenement in de hal. ‘We willen van deze beurs iets bijzonders maken’, aldus Anne van Kuil, voorzitter van de Stichting Evenementenhal Doetinchem. ‘De organisatoren zoeken het niet in gekkigheid of nieuwste trends, maar we zijn ook geen potten –en pannenbeurs. We bieden kwaliteit en vakmensen’, zegt bestuurslid Theo Freriks.

De opleiding AOC Oost geeft cursussen bloemschikken door de tijden en zorgt voor levende standbeelden. Er komt er een promoloog: een kenner van fruitrassen. Ook een zorgkwekerij en een beeldhouwercollectief presenteren zich. De Tuinbeurs is een activiteit van de Stichting Evenementenhal Doetinchem, die werd opgericht in 1987 met als doel zoveel mogelijk evenementen naar de stad te halen. Een van de eerste evenementen was een tuinbeurs in 1988 in de Houtkamphal. De beurs groeide uit tot een begrip in de wijde omgeving, tot ver in Duitsland. De beurs is geopend donderdag van 17.00 tot 22.00 uur, vrijdag van 14.00 tot22.00 uur en het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang kost € 9,=, kinderen tot 12 jaar en 65-plussers € 5,=.

Lees ook:Tuinbeurs Den Bosch: ‘Tuinidee’
Lees ook:Trouwplannen: voorpret in de Rai
Lees ook:Realisme in Amsterdam: nét echt
Lees ook:PAARD 2014 Hardenberg
Lees ook:Tuin- en Sfeerbeurs Zwolle

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tuinbeurs Doetinchem

  1. Pingback: Tuinbeurs Den Bosch: ‘Tuinidee’ | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>