Vakbeurs : ‘Steengoed beleggen’

In de Amsterdamse RAI zijn hallen vier en vijf van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari het domein van ‘Steengoed beleggen’. Het is de enige gespecialiseerde beurs in Nederland die beginnende en ervaren vastgoedbeleggers wegwijs maakt in het woud aan investeringsmogelijkheden in binnen -en buitenland. De Britse marketinggroep Richmond Green Group en de Nederlandse multi-mediagroep Keyard organiseren de beurs, die in het Engels ‘The Dutch Property Investment Show’ heet. Beide bedrijven hebben samen meer dan 500 succesvol verlopen beurzen georganiseerd in Europa en Scandinavië. De beurs brengt meer dan 100 nationale en internationale bedrijven bij elkaar: makelaars, projectontwikkelaars, beleggingsadviseurs, vastgoedfondsen, banken, juristen, belasting-adviseurs en uitgeverijen.

De Richmond Green Group is één van de meest vooraanstaande promotors van internationaal onroerend goed in de UK. Keyard is een multimediafirma die internationale onroerend goedbedrijven in contact brengt met investeerders en huizenkopers in de Benelux. Astrid de Groot van Keyard zegt dat de beurs ‘op het exacte moment plaatsvindt: de interesse in onroerend goed is nog nooit zo groot geweest. Tv-programma’s, websites, kranten en tijdschriften staan er bol van.’ ‘Steengoed beleggen’ is te bezoeken op vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 15,=.

Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs: elders wonen of beleggen
Lees ook:Amsterdam maakt zich op voor de 15de Masters of LXRY
Lees ook:Floraliën Nederland in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Bedrijven Contact Dagen Friesland
Lees ook:Eurotrade Fair Eindhoven – handelsbeurs voor restpartijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>