Tuinbouw Relatiedagen in Rijswijk

TuinbouwkasDe Evenementenhal in Rijswijk huisvest van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 februari de ‘Tuinbouw Relatiedagen’: een vakbeurs voor ondernemers en relaties in de tuinbouwsector. Het is het trefpunt waar ondernemers in de tuinbouw elkaar ontmoeten. Naast netwerken, presenteren toeleveranciers zich in de branches: groenteteelt, sierteelt, boomkwekerij en de bollensector. Zie ook Holland Flowers Festival.

BoomkwekerijAlle kwekers uit de groente –en sierteelt, de boomkwekerij en de bloembollen zijn welkom. De vakbeurs is op uitnodiging van één van de exposanten te bezoeken. Daarnaast krijgen alle branchegerelateerde bedrijven een uitnodiging. Indien u geen VIP kaart heeft ontvangen, kunt u aan de kassa een kaart kopen voor twintig euro bij de receptie, op vertoon van uw uittreksel van de Kamer van Koophandel. De beurs is alle dagen te bezoeken tussen 14.00 en 22.00 uur.

Lees ook:Hortifair Relatiedagen Ahoy
Lees ook:Bedrijven Contact Dagen Friesland
Lees ook:Horeca Vakbeurs Brabant
Lees ook:Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI
Lees ook:Vakbeurs Europort 2009 in Ahoy

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tuinbouw Relatiedagen in Rijswijk

  1. Pingback: Holland Flowers Festival | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>