Amsterdamse Hotelnacht 2015

IMG_20160511_182935Lekker een weekendje vakantie vieren in een chique hotel in een grote stad: wie wil dat niet in deze sombere dagen? Dat kan niet alleen in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, op zaterdag 18 en zondag 19 januari tijdens de Amsterdamse Hotelnacht. Voor de derde keer openen bijna veertig hotels in de hoofdstad hun deuren voor een hotelvakantie in het centrum, Zuid, Oost of West. De opening vindt plaats in het nieuwe Hotel Not Hotel in Amsterdam-West.

Naast kamers boeken zijn er in de hele stad hotelfeestjes (programma: klik hier) en op zondag is er volop gelegenheid om te relaxen en uit te buiken. Tussen de feestjes door is er alle gelegenheid om typische toeristische dingen te doen, zoals een rondvaart langs de lichtobjecten van het Amsterdam Light FestivalZo biedt het American Hotel de American Comedy Night, Canal House een silent disco, Conscious Hotel Vondelpark een rollerskate party, Crowne Plaza Amsterdam South ‘schaatsen op de Zuidas’, Hotel de Hallen ‘Wild Wild West’, Hotel de l’Europe het Hotelnachtdiner, Lloyd Hotel een cultuurnacht, Mövenpick Hotel City Centre een DJ workshop, Park Plaza ‘Victoria Jazz at the Vic’, Ramada Apollo Amsterdam Centre ‘Home Alone’, Sir Albert Hotel ‘Trick or Treat’, The Student Hotel een après-ski party en Hotel Pullitzer het Saxenburg Huisfeest.

Lees ook:Open Toren Dag 2016 in Amsterdam
Lees ook:Amsterdamse Hotelnacht
Lees ook:Amsterdam 2013 opent met 24H Amsterdam
Lees ook:30+ Disco en Tropical Classics Strandfeest Letz Party
Lees ook:Amsterdamse clubs verenigen zich op de Uitmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>