Boot Holland 2014 in WTC Expo Leeuwarden

leeuwarden0Vrijdag 7 tot en met woensdag 12 februari 2014 vindt in WTC Expo in Leeuwarden de 24e editie plaats van Boot Holland, de aftrap van het watersport-seizoen. De botenbeurs is in grootte de tweede watersportbeurs van Nederland en geliefd bij zowel liefhebbers als professionals. De beurs is allround, met 65 noviteiten en circa 250 exposanten (10 procent meer dan vorig jaar) bieden in vijf beurshallen alles op watersportgebied aan, zoals boten in alle soorten en maten motoren, accessoires, diensten en verenigingen. 

Staalbouw is prominent aanwezig: zo’n 35 schepen van gerenommeerde bouwers, met een lengte van 9 tot 17 meter, staan in één hal opgesteld. Ook typen boten die niet vcel op het water te zien zijn, staan op Boot Holland. Sinds jaren is het Platbodempaviljoen een eye-catcher, met naast rond- en platbodems historisch erfgoed, klassieke schepen en eromheen toeleveranciers. Ook in het oog springen The Tall Ships Races, die in juli in Harlingen van start gaan. De organisatie verwacht zo’n 40.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.  Boot Holland is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag en maandag 13.00 tot 22.00 uur en de laatste dag tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Jubileumeditie Boot Holland in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs
Lees ook:Boot Holland 2011 in Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>