Boot Holland 2011 in Leeuwarden

Van vrijdag 11 tot en met woensdag 16 februari 2011 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de 21e editie plaats van Boot Holland: traditiegetrouw de opener van het waterseizoen (2013: klik hier). ‘Met jaarlijks 350 exposanten en ruim 50.000 bezoekers mag Boot Holland zich met recht een thuishaven voor de watersportliefhebber noemen’, aldus de website. Beginnend, gevorderd, jong en oud: voor elk wat wils.

 

Staalbouw blijft een belangrijke speler op de beurs: ieder jaar laat deze tak een stijgende lijn zien, waarmee Boot Holland meer en meer de motorbotenbeurs van de Benelux wordt. Maar ook sloepen, zeilboten en andere schepen zijn ruim aanwezig in Leeuwarden, net als toeleveranciers van motoren en andere accessoires. Ieder jaar biedt Boot Holland een aantal primeurs. Naast het Elektrisch Varen Paviljoen en het Rond –en Platboten Paviljoen komt er dit jaar voor het eerst een Waddenpaviljoen, in de vorm van een zandplaat waar zeiljachten kunnen droogvallen. Openingstijden vrijdag 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur, maandag en dinsdag 13.00 tot 22.00 uur en woensdag 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs
Lees ook:Boot Holland 2012 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>