LEGO® World in de Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht is van donderdag 17 tot en met woensdag 23 oktober 2013 het domein van de 13e editie van keer het domein van LEGO® World (2014: klik hier). Tijdens de herfstvakantie zijn een aantal hallen gevuld met het grootste LEGO-evenement van Nederland, met levensgrote LEGO bouwwerken en miljoenen steentjes waarmee de kinderen zelf aan de slag kunnen. Er zijn allerlei activiteiten, bouwwedstrijden, films, een museum en attracties.

De bouwwedstrijd is dit jaar nog groter dan vorig jaar en er is een Nederlands kampioenschap LEGO bouwen. De allerkleinsten kunnen terecht bij de LEGO DUPLO circus. Voor de meisjes is er een heuse prinsessenhoek en een springkasteel. De hallen zijn te bezoeken iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur. LEGO komt van de Deense woorden ‘Leg goft’, dat ‘speel goed’  betekent. Het is één van de doelen van het Deense bedrijf.

Lees ook:LEGO®World in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO®WORLD in Jaarbeurs Utrecht – 18 t/m 24 oktober
Lees ook:LEGO World 2012 in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:LEGO®World 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO® WORLD in de Jaarbeurs kondigt koninklijke verrassing aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>