LEGO®World 2015 in de Jaarbeurs Utrecht

IMG_20160918_163220Woensdag 20 oktober begint de 15e editie van LEGO®World Nederland (2016: klik hier). Het grootste LEGO spektakel ter wereld vindt dit jaar voor de derde keer plaats in de Jaarbeurs Utrecht, tot en met dinsdag 27 oktober. Bouwplezier voor het hele gezin: LEGO World is een perfecte familie-uitje tijdens de herfstvakantie, al is de toegangsprijs pittig: 19,50 euro, 25 euro aan de kassa, alleen kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee. De deuren staan iedere dag open van 10 tot 17 uur.

De LEGO Groep is een familiebedrijf dat gevestigd is in Billund, Denemarken dat in 1932 werd opgericht. LEGO komt van de Deense woorden ‘Leg goft’, dat ‘speel goed’  betekent. Het is één van de doelen van het Deense bedrijf. De groep is vandaag de dag één van ‘s werelds grootste producenten van speelgoed voor kinderen en stelt zo’n 11.000 mensen te werk. De producten worden verkocht in 130 landen. Daartoe behoren onder meer de klassieke LEGO blokjes, maar ook 25 bijkomende productlijnen met LEGO® DUPLO®, LEGO®Friends, LEGO®City. De LEGO Groep streeft ernaar de systematische creativiteit van kinderen te ontwikkelen.

Lees ook:LEGO®World in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO®WORLD in Jaarbeurs Utrecht – 18 t/m 24 oktober
Lees ook:LEGO® WORLD in de Jaarbeurs kondigt koninklijke verrassing aan
Lees ook:LEGO® World in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO World Zwolle 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>