EK Vrouwenvoetbal: Halve Finale Nederland-Engeland in Enschede

Enschede maakt zich op voor de halve finale van het EK Vrouwenvoetbal tussen Nederland en Engeland. De wedstrijd in stadion Grolsch Veste begint om 20.45 uur. Voorafgaand trekt de Oranjeparade, inmiddels een vast onderdeel voor de match begint, door de stad. De stoet vertrekt om 1745. uur van de Fanzone, die vanaf 12.00 uur is ingericht op het Willem Wilminkplein en Stationsplein.

De tocht van 4,5 kilometer voert over de Parkweg en de fietssnelweg F35 naar het Volkspark. Naar verwachting doen enkele duizenden fans aan de parade mee. In Doetinchem waren het afgelopen zaterdag 3.500 mensen, voorafgaand aan de kwartfinale van Nederland tegen Zweden. Bride halve finales worden uitgezonden op grote schermen. De NS zet na de wedstrijd een extra trein in. Normaal vertrekt de laatste trein vanuit Enschede nar de Randstad om 22.49 uur. De ingezette trein heeft geen vaste vertrektijd en gaat na afloop van de wedstrijd richting Utrecht. Vanaf 20.30 uur is alles life te volgen nop NPO 1.

Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: finale Nederland – Denemarken in Enschede
Lees ook:Barney in halve finale WK Darts 2010
Lees ook:Toch grote schermen Museumplein als Oranje de finale haalt
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: kwartfinale Nederland-Zweden in Doetinchem
Lees ook:Met z’n allen Nederland-Uruguay kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>