EK Vrouwenvoetbal: finale Nederland – Denemarken in Enschede

Enschede maakt zich op voor de finale van het EK Vrouwenvoetbal tussen Nederland en Denemarken. De wedstrijd in stadion Grolsch Veste begint om 17.00 uur. Het stadion is compleet uitverkocht. Voorafgaand trekt de Oranjeparade, inmiddels een vast onderdeel voor de match begint, door de stad. De stoet vertrekt om 13.45 uur van de Fanzone, die vanaf 12.00 uur is ingericht op het Willem Wilminkplein en Stationsplein.

De tocht van 4,5 kilometer voert over de Parkweg en de fietssnelweg F35 naar het Volkspark. Naar verwachting doen enkele duizenden fans aan de parade mee. De finale wordt uitgezonden op grote schermen. Vanaf 16.50 uur is alles life te volgen op NPO 1. De finale wordt in 80 landen uitgezonden. De UEFA denkt dat er wereldwijd dertien miljoen mensen voor de buis zitten.

Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Halve Finale Nederland-Engeland in Enschede
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: kwartfinale Nederland-Zweden in Doetinchem
Lees ook:Finale UEFA Europe League in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam 2009
Lees ook:Welkom thuis, Olympische ploeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>