Kans op deelname Oranje aan WK voetbal in Rusland lijkt verkeken

IMG_20160525_151149Na de 2-0 nederlaag van Oranje tegen Bulgarije lijkt de kans op deelname aan het WK-voetbal in 2018 in Rusland verkeken. Alleen de groepswinnaars plaatsen zich direct. De beste acht nummer twee van de negen voorrondes krijgen in de play-offs een herkansing. Nederland staat nu op een vierde plaats met zeven punten. Frankrijk is koploper met 13 punten, gevolgd door Zweden met 10 en Bulgarije met 9 punten.

Zie ook: Openluchtmuseum, Helden aan de Bal

De pers heeft het dan ook voor een mega afgang voor oranje. Het ziet er naar uit dat we ook komend jaar geen grote beeldschermen op straat zullen zien, om gezellig samen de verrichtingen van Oranje te bekijken, zoals we ook het EK aan onze oranje neus voorbij zagen gaan. Een vaag lichtpuntje: hoeven we ons niet druk te maken over politiek & sport, zoals bij de Winterspelen in Sotsji.

Lees ook:Openluchtmuseum Arnhem: ‘Helden aan de Bal, Hoe Nederland oranje kleurt’
Lees ook:Kwalificatietoernooi: spannende dagen in Thialf
Lees ook:EK Turkije-Duitsland op grote beeldschermen
Lees ook:Oranje revancheert zich, maar kans op deelname WK2018 blijft klein
Lees ook:Vaarwel telefooncel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>