Je kan weer abseilen en tokkelen van de Euromast!

IMG_20160609_125158Heb jij het lef? Vanaf aanstaande zaterdag 7 mei kan je weer abseilen en tokkelen van de Euromast! Dit weekend wordt de 44.000ste abseiler verwacht! Zoveel mensen hebben het dus de laatste jaren aangedurfd om over de rand te stappen en zichzelf vanaf 100 meter hoogte met een touw naar beneden te laten zakken. De Euromast is de enige attractie in Europa waar dit kan (bron: persbericht).

Wist je ook al dat de tokkelbaan van de Euromast de allerhoogste en allersnelste in Europa is?! Met meer dan 100 km per uur overbrug je zo’n 250 meter. Binnen 15 seconden sta je dus weer met je beide benen op de grond…alleen dan wel 100 meter lager! Kom jij dit seizoen ook langs? Van mei tot en met september kun je weer ieder weekend abseilen of tokkelen. Wist je dat je ook een exclusieve abseil of tokkel kunt boeken? Voor jouw groep vrienden, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als ludieke actie ben je ook van harte welkom op een dag naar jouw keuze! 

Lees ook:Zaterdag 7 november gaan Pieten abseilen vanaf de Euromast
Lees ook:Worldcup Finale Schaatsen in Thialf
Lees ook:Ontknoping Wie is de Mol live in Vondelpark
Lees ook:Ouwehands Dierenpark opent grootste sidderalen-aquarium van Europa
Lees ook:Laagste waterstand Rijn ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>