Winterland Hoofddorp gaat vrijdag 6 november open

Vrijdag 6 november is de officiële opening van de vierde editie van Winterland Hoofddorp (2016: klik hier), tijdens de wintermaanden ‘dé sfeervolle ontmoetingsplaats voor inwoners van Haarlemmermeer en omgeving’. Op het Raadhuisplein is tot en met 3 januari voor alle leeftijden van alles te doen op een 650 vierkante meter ijsvloer en in het Winterland Café, met eten, drinken en entertainment.

Doordeweeks zijn er ijshockey-, schaats- en curling clinics, Sinterklaas en de kerstman komen langs en ‘s avonds treden er regelmatig artiesten op. Het winterfestijn stond in 2010 en 2011 in Amsterdam op het Rembrandtplein, maar had weinig succes. Stadsdeel Centrum bemoeide zich ermee, vond het teveel kermis en te weinig élan en trok de stekker eruit. Vier jaar geleden trok de SBS-Kerstparade door Hoofddorp en dat smaakte naar meer. De Haarlemmermeer wilde het Winterfestijn maar wát graag overnemen; in 2012 was dat dan ook een feit, en in Hoofddorp sloeg het evenement wel aan.

 

Lees ook:Winterland Hoofddorp opent vrijdag 4 november
Lees ook:Winterland Hoofddorp opent vrijdag 31 oktober
Lees ook:Winterland Hoofddorp 2013
Lees ook:Winterland Amsterdam verhuist naar Hoofddorp
Lees ook:Christmas Canal Parade Amsterdam gaat niet door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>