Deloitte Ladies Open Golf 2015

timthumbCAV7JP1FVrijdag 19 tot en met zondag 21 juni vindt de 20e editie plaats van Deloitte Ladies Open Golf op The International, een nieuwe golfbaan met internationale allure die binnen drie jaar tot de beste van Nederland behoort, vlakbij Schiphol aan de Oude Haagseweg. De Ladies Open heeft het sterkste deelnemersveld ooit in huis: Laura Davies, vijf oud-winnaars en drie Nederlandse topspeelsters. Vrijdag tot en met zondag is het toernooi te bezoeken vanaf 08.00 uur. Zondag is de finales.

Het jaarlijkse toernooi is het grootste en meest prestigieuze internationale vrouwen-proftoernooi in ons land en maakt deel uit van de Ladies European Tour, het hoogste professionele circuit voor damesgolfers in Europa. Deloitte is sinds 2010 hoofdsponsor. Het Ladies Open is meer dan alleen golf kijken. De Ladies Open Village biedt allerlei op het gebied van golf, zoals golfmateriaal, mode, lifestyle, reizen, vakantiewoningen aan de golfbaan en een uitgebreide Food Court. In de Golf Academie kan iedereen zijn of haar eigen spel verbeteren, onder begeleiding van vier profs. Nieuw dit jaar is het speciale familieprogramma, met op zaterdag Girlz Golf en op zondagmiddag en spel met 6 holes op de drivingrange. Tickets: zie website.

Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2013
Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2014
Lees ook:Ladies Open op Eindhovensche Golf
Lees ook:Ladies Open Golftoernooi in Eindhoven
Lees ook:KLM Dutch Open Golf in Zandvoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>