Ladies Open Golftoernooi in Eindhoven

Exclusief voor de dames: topsport, glamour en gezelligheid op het ABN AMRO Ladies Open Golftoernooi, van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juni 2008 op de Eindhovensche Golf. (editie 2013: klik hier). Het grootste en meest prestigieuze vrouwentoernooi van Nederland heeft dit jaar meer deelnemers dan ooit en een prijzengeld van maar liefst 250.000 euro. De golfbaan in Eindhoven is een van de oudste en mooiste van het land en behoort volgens kenners tot de beste 50 banen van Europa. Er komen zeven topspeelsters, naar de golfbaan in de buurt van Valkenzwaard.

 

 Het toernooi is het zusje van het KLM Open, dat in augustus plaatsvindt. Liz Weia, directrice van het vrouwentoernooi: ‘De afgelopen jaren is vrouwengolf booming. Ook merk ik dat de sport steeds vaker door jonge vrouwen als jong en trendy wordt ervaren.’ Het Ladies Open werd in 1986 voor het eerst gehouden op de Hilversumsche Golfclub. Inmiddels maakt het deel uit van de European Tour, met 25 toernooien en een prijzengeld van 11 miljoen euro. Woensdag wordt de Pro-Am gespeeld, donderdag de Pro Ladies-Am. 

Lees ook:Ladies Open op Eindhovensche Golf
Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2014
Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2013
Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2015
Lees ook:ABN AMRO Ladies Open Golftoernooi 2010

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ladies Open Golftoernooi in Eindhoven

  1. Pingback: KLM Dutch Open Golf in Zandvoort | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>