Proef de Lente tijdens Lentebierwandeling Leiden

IMG_20160518_132238Zondag 3 mei vindt in Leiden tussen 14.00 en 19.00 uur de Lentebierwandeling plaats, een gezellige wandeling door het historische centrum, waarbij de bezoeker zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés proeft. Voor wie wat anders wil: tegelijkertijd is er een High Tea Tocht (bron: persbericht).
Het aanbod bestaat uit frisse Lentebieren op tap van kleine Nederlandse brouwerijen. Sommige bieren zijn nog nooit eerder uitgebracht en beleven op deze dag hun premiére. De dag is bedoeld als promotie van het bier van het Nederlands speciaal bier. De bieren worden allen voorzien van een bijpassend hapje. De wandeling gaat in twee vaste routes door de historische binnenstad van Leiden langs zes van de twaalf deelnemende cafés. Om ook de niet-bierdrinkers van dienst te zijn organiseert groepswijzer.nl een High Tea Tocht. Een wandeling door de stad waarbij in elk deelnemend restaurant wordt genoten van een ander bestanddeel van een echte Engelse High Tea, zoals: scones, sandwiches en quiche.

Lees ook:Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:19 t/m 29 mei: Week van het Nederlands Bier in het teken van vijfjarig jubileum
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Winterbier Festival 2012 Gouda
Lees ook:PINT Winterbierfestival 2011 in Gouda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>