Fiets- en Wandelbeurs in RAI Amsterdam

IMG_20160511_174002Zaterdag 31 januari en zondag 2 februari staat in hal 1 en 2 van de RAI in Amsterdam de Fiets en Wandelbeurs: de ‘leukste beurs voor je actieve vakantie’. Meer dan honderd reisorganisaties, fietsfabrikanten en outdoor specialisten helpen je alvast een stukje op weg. Er is een Informatiemarkt, een fietstechniek-plein, een fotowedstrijd, een kinderdorp, alle mogelijke fietsen worden getest en er zijn ruim 120 lezingen en workshops.

Verder zijn er themapleinen, zoals het Ligfietsplein, het Mountainbike paviljoen, het Tandem paviljoen, het Pelgrims paviljoen, het Outdoor practicum, het E-Bike spektakel, de Tent Valley en het GPS paviljoen. Veertig ervaren wandelaars informeren wandelaars, 40 Europa- en Wereldfietsers informeren fietsers en pelgrims informeren potentiële pelgrims. De dag ervoor, op vrijdag 30 februari, wordt de Fiets Award 2015 uitgereikt in Expo Haarlemmermeer. Zaterdag worden de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar bekendgemaakt. De beurs is te bezoeken op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Fiets & Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:RAI Fiets –en wandelbeurs 2011
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs in de RAI
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Fiets –en wandelbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>