RAI Fiets –en wandelbeurs 2011

Zaterdag 26 en zondag 27 februari 2011 vindt in de RAI in Amsterdam de Fiets –en Wandelbeurs plaats (2013: klik hier): volgens de website de ‘leukste en grootste beurs in Nederland voor fietsers en wandelaars’. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal, als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke beleving in onbekende afgelegen gebieden. De beurs biedt een gevarieerd aanbod van commerciële exposanten en organisaties zonder winstoogmerk.

 

Daarnaast is er een breed inhoudelijk programma met lezingen, workshops en uiteenlopende activiteiten. Zo worden in een speciaal paviljoen alle Noorse regio’s belicht, is er een testparcours om fietsen, fietskarren en ander materiaal uit te proberen, een expositie door wereldfotografen, een informatiemarkt, een kinderprogramma en een outdoor practicum, waar ervaren kampeerders onafhankelijk advies geven. De beurs is te bezoeken op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Fiets en Wandelbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Fiets- en Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs in de RAI
Lees ook:Fiets & Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:Beleef Plus Beurs voor 55-plusser in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>