Dak Albert Heijn in Tilburg ingezakt door sneeuw

Albert Heijn XL in Tilburg is zaterdag rond 13 uur met spoed ontruimd door de brandweer. Het dak boven C&A, dat in hetzelfde pand zit, is vanwege de hevige sneeuwval op een aantal plaatsen ingezakt. De supermarkt aan de Jan Heijnsstraat is door hulpdiensten ontruimd. Er ligt veel sneeuw op het platte dak van het pand. Medewerkers en winkelend publiek zijn uit voorzorg uit het hele complex geëvacueerd.

Niemand mag in de buurt van het pand komen. De politie heeft het terrein met linten afgezet. Inmiddels is GRP 1 afgekondigd. dat houdt in dat de officieren van dienst van de brandweer en politie worden opgeroepen. Volgens een woordvoerder van de brandweer kan het dak uiteindelijk instorten. Heel zuid-Nederland is in de ban van de sneeuw. Op wegen gebeurden veel ongelukken, een aantal schaatsbanen moesten worden gesloten en de Winter Efteling ging vanwege de zware sneeuwval uit voorzorg ook dicht.

Lees ook:Centrum Rotterdam in de ban van gaslek
Lees ook:Zeer grote brand in natuurgebied Chaamse bossen
Lees ook:Deel Schiphol ontruimd na bommelding
Lees ook:Ontruiming Jumbo in Groningen vanwege bommelding
Lees ook:Bommelding bibliotheek Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>