Ontruiming Jumbo in Groningen vanwege bommelding

provincie-groningen[1]Zaterdag rond het middaguur is een Jumbo-supermarkt in Groningen, in de buurt van het stadion van FC Groningen, ontruimd vanwege een bommelding. Alle klanten moesten naar buiten, kunnen niet bij hun auto komen en wachten buiten achter politielinten, terwijl de politie het pand doorzoekt. De Fan Corner van FC Groningen is uit voorzorg ook ontruimd. Het is het derde bom-incident in korte tijd bij een Jumbo-vestiging in Groningen.

Begin mei werd een explosief gevonden bij een Jumbo-filiaal in Groningen, dat op tijd onschadelijk kon worden gemaakt. Vorige week ontplofte bij een andere Jumbo een explosief. Het beschadigde een kozijn. De politie zei vorige week dat beide zaken waarschijnlijk met elkaar te maken hadden en hield sindsdien alle supermarkten van Jumbo in Groningen in de gaten. Van de vermoedelijke dader zijn camerabeelden. Komende dinsdag zouden de beelden worden getoond in Opsporing verzocht, maar de politie wil ze nu eerder openbaar maken.

Lees ook:Eerste combiwinkel Jumbo en La Place opent in Groningen
Lees ook:Amsterdam: Leidsepleinbuurt afgezet vanwege ‘explosief’
Lees ook:Bommelding station Amersfoort was loos alarm
Lees ook:Bommelding bibliotheek Rotterdam
Lees ook:Bomalarm station Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>