NK Tijdrijden in Zaltbommel

kaart_betuwe_grootWoensdag 25 juni is Zaltbommel in de ban van het 8e NK Tijdrijden. Onder auspiciën van de wielerunie KNWU organiseren de Zaltbommelse Renners wedstrijden in zeven categorieën. In totaal komen 220 renners en rensters aan de start. Hoogtepunt is de Elite dames en heren met de complete Nederlandse top: Stef Clement, Niki Terpstra, Tom Dumoulin, Jos van Emden, Sebastian Langeveld en Thomas Dekker bij de mannen, Marianne Vos en Ellen van Dijk bij de vrouwen.

De eerste Elite-dame start om 17.05 uur, de eerste Elite-heer om 17.45 uur. De laatste renner vertrekt om 19.06 uur en zal rond 20.00 uur de finishlijn passeren. Om 13.00 uur vertrekt de eerste renner in de categorie Nieuwelingen, om 13.45 uur de Nieuwelingen-meisjes, om 14.15 uur de Junior-dames, om 14.45 uur de Beloften, om 16.25 uur de Junioren. Start en finish zijn op de Kloosterwiel. Het parcours loopt via de Steenweg en de Gamersedijk naar Brakel en via de Molenkampseweg, Uilkerweg en Middelkampseweg terug naar Zaltbommel.

Lees ook:Acht van Chaam 2014
Lees ook:75e editie Acht van Chaam
Lees ook:Acht van Chaam 2010
Lees ook:Rabobank 7-Dorpenomloop van Aalburg – Marianne Vos Fietsroute
Lees ook:Acht van Chaam 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>