Tiende Foute Cross in Lopik

1[1]Tijdens het Pinksterweekend, vrijdag 6 tot en met maandag 9 juni vindt in Lopik de tiende editie plaats van Foute Cross (2015: klik hier): vier dagen spektakel voor jong en oud op het evenemententerrein, onder het motto: ‘Alles kan en mag, als het maar geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid’. 

Er wordt op verschillende banen gestreden: in zowel truck- als tractorpulling, op de autocrossbaan en tijdens de Sterkste Man. Daarnaast zijn er kermisattracties, ie er een compleet eetplein en worden de kinderen niet vergeten. Donderdag 18.00 uur gaat de camping open. Vrijdag beginnen de races, die duren tot en met maandag. Zondag wordt gestreden om het Sterkste Team van Nederland, is er de Giertankrace en de Kidscross. In 1992 deed Marcel Broekhuizen voor het eerst mee aan een autocross. Na een reeks successen met zijn team besloot hij in 2005 zelf een cross te organiseren in Lopik (zijn thuisbasis). Het Autosportspektakel was geboren en werd in 2010 omgedoopt in Foute Cross.

Lees ook:Foute Cross 2015 in Lopik
Lees ook:Foute Cross Lopik
Lees ook:Foute Cross 2012 in Lopik
Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta 2014 voor kust Scheveningen
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>