Hilversum Spieren voor Spieren City Run

Zondag 21 april 2013 komen ruim tienduizend sporters uit het hele land naar Hilversum om deel te nemen aan de 10e editie van de Spieren voor Spieren City Run en worden door minstens evenveel mensen aan de kant aangemoedigd. Het start- en finishgebied van het jaarlijkse hardloopevenement de de mediastad is het marktterrein Langgewenst, in de buurt van station Hilversum CS, met allerlei activiteiten, waaronder een mobiele klimwand. Hoogtepunten zijn de prestatieloop en de Hilvertshof wedstrijd over 10 kilometer. De avond ervoor vindt op de Groest veel vertier, met onder meer de Hoge Hakkenrace, de Bierfustestafette en de Dienbladenloop.

Het parcours loopt onder meer door het Mediapark, over de sfeervolle Gijsbrecht van Amstelstraat en komt langs het beroemde Raadhuis van Dudok. Het 5 kilometer parcours is een verkorte versie van de 10 kilometer. Er staan tien verschillende starts op het programma: zie website. De inschrijving voor alle onderdelen is gesloten. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Het geld deze dag opgehaalde geld wordt gebruikt voor uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht.

Lees ook:Spieren voor Spieren City Run Hilversum 2012
Lees ook:Dudok Festijn in Hilversum
Lees ook:Koopzondagen stadswandelingen Hilversum
Lees ook:Spieren voor Spieren Cityrun Hilversum
Lees ook:Wintertijd Challenge: sporten tijdens ‘extra uurtje’ voor Spieren voor Spieren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hilversum Spieren voor Spieren City Run

  1. Anouk

    Wegens blessure 1 rugnummer over voor de Sherpa ladies run van de Spieren voor Spieren city run a.s. zondag 21 april!

    Anouk Steding

    [email protected] / 06-16357515

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>