Spieren voor Spieren Cityrun Hilversum

Zondag 17 april 2011 komen bijna 10.000 sporters naar Hilversum om deel te nemen aan  de achtste editie van de Spieren voor Spieren City Run, het jaarlijkse hardloopevenement in Hilversum Mediastad in het Gooi (2013: klik hier). Maar liefst negen verschillende starts van 5 en 10 kilometer, 1500 en 3000 meter jeugd, de Kids Run, de Ladies Run, de Business Run, de Prestatieloop en de Hilvertshof Wegwedstrijd.

Op veel plaatsen in de stad zorgen brassbands met roffelende trommels en opzwepende muziek voor sfeer. Start en finish zijn op een steenworp afstand van het NS station Hilversum CS: aan de voorzijde van het Marktplein Langgewenst. Daar staat de hele dag een PromoMarkt, met naast allerlei kraampjes een steltloper, een podium, demonstraties streetdance en om 11.45 uur de warming-up voor de Kids Run.

Lees ook:Spieren voor Spieren City Run Hilversum 2012
Lees ook:Hilversum Spieren voor Spieren City Run
Lees ook:Tilburg Ten Miles opening najaarsseizoen
Lees ook:Profronde Tiel 2012
Lees ook:Wintertijd Challenge: sporten tijdens ‘extra uurtje’ voor Spieren voor Spieren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spieren voor Spieren Cityrun Hilversum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>