Beurs Vrouw in TT-Hall Assen

Home3[1]Vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart 2013 is de TT-Hall in Assen het domein van de eerste editie van Beurs Vrouw. Op deze ‘indoor winkelstraat’ kunnen dames hun slag slaan op het gebied van mode, beauty en lifestyle, maar ook culinair, creatief en vrije tijd. Naast een gezellige winkelpromenade is er op de beurs ook veel te doen. De nieuwste voorjaarscollectie wordt meerdere keren per dag gepresenteerd tijdens een modeshow, een aantal exposanten bieden demonstraties en proeverijen en er zijn workshops.

Op het Proud to be Stout en Werk & Gezin in Balans verzorgen lezingen op he tpodium. Het Achmea Health Center uit Assen verzorgt een Flashmop sdansoptreden en een demonstratie van Body Combat. De deuren op vrijdag open van 13.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website. Vrijdagmiddag kunnen 65-plussers tot 18.00 uur voor één euro naar binnen (in lokale media stond per abuis donderdagmiddag).

Lees ook:De 50 Plus Beurs 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>