Lentebeurs Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden

Vrijdag 7 tot en met zondag 9 maart is WTC Expo in Leeuwarden het domein van de zevende editie van de lentebeurs Vrouw! (2015: klik hier) Een beurs ‘boordevol frisse lente-outfits, baanbrekende trends en verrassende ideeën en heerlijke proeverijen’. Voor WTC Expo staat 2014 in het teken van het Ronald McDonaldhuis. Dit jaar wordt hiervoor tijdens alle beurzen een veiling georganiseerd.

‘Sprankelend ,fris en veelzijdig. Dat is Vrouw 2014′, aldus de aankondiging. Naast shoppen zijn er workshops, modeshows, demonstraties en proeverijen. Op het Blijvend in Balans Plein kun je werken aan een goede leefstijl met een gezond gewicht. Zaterdagavond – op Internationale Vrouwendag – is er een afterparty en zondagmiddag komt Thomas Berge. De beurs is op vrijdag te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Vrouw! In WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Beurs Vrouw in TT-Hall Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>