Bridge to Bridge 2012 in Arnhem

Zondag 9 september 2012 kunnen de recreatieve hardlopers hun hart ophalen in Arnhem, tijdens de 27e Bridge to Bridge (editie 2013: klik hier). Met meer dan 4.200 inschrijvingen is alvast één record gesneuveld. De 6 Engelse Mijl is met ruim 1.500 aanmeldingen de meest populaire afstand. Daarnaast zijn er de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 3 Engelse Mijl en de John Frost Memoarial Walk, een wandeltocht over 9, 11 of 16 Engelse Mijl.

In het start- en finishgebied op de Markt is allerlei vertier voor jong en oud. Langs het parcours moedigen op verschillende plaatsen muziekgroepen de lopers aan. De finish is op de Markt en eindigt op het horecaplein. Door het mooie parcours en het feestelijke bijprogramma in het centrum van Arnhem is deze loop erg populair. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 19.59 uur. Tussen 8 en 11 uur start de John Frost Memorial Walk, daarna volgen de KidsRuns. Om 12 uur begint de 10 Engelse Mijl, om 13.45 uur de 6 Mijl en om 15 uur de 3 Mijl. De loop in Arnhem is niet te verwarren met de Bridge to Bridge Run, de grote broer op 5 oktober in San Francisco.

Lees ook:Bridge to Bridge Arnhem
Lees ook:Rabo Bridge to Bridge 2013 in Arnhem
Lees ook:Rabo Bridge to Bridge: hardlopen in Arnhem
Lees ook:Dam tot Dam Weekend 2012
Lees ook:Dam tot Damloop 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>