Oud-tennisprofs op AFAS Tennis Classics 2011

Donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober 2011 vindt in Omnisport Apeldoorn de tiende editie plaats van AFAS Tennis Classics (2012: klik hier), een jaarlijks tennistoernooi op eigen bodem met international oud-tennisprofs. Er wordt vier dagen gespeeld volgens Robin Round: een poulesysteem met twee poules van drie spelers die ieder tegen elkaar spelen. In groep A zijn dat Stefan Edberg, Ivan Lendl en Henri Leconte, in groep B Richard Krajicek, Andrei Medvedev en Paul Haarhuis.

De poulewedstrijden zijn donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag vanaf 13.00 uur. Zondag begint het programma om 12.30 uur. Vanaf 13.30 uur spelen de nummers twee van elke poule tegen elkaar om de derde en de vierde plaats. Aansluitend spelen de poulewinnaars de finale. Alle wedstrijden bestaan uit twee sets, met een ‘Champions tiebreak’ om de wedstrijd bij een 1-1 stand in sets te beslissen. 

Lees ook:AFAS Tennis Classics in Apeldoorn
Lees ook:AFAS Tennis Classics 2013 in Apeldoorn
Lees ook:AFAS Tennis Classics 2014 in Omnisport Apeldoorn
Lees ook:AFAS Tennis Classics in Apeldoorn: oud-tennissers van wereldniveau
Lees ook:EK Korfbal 2010 in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>