HISWA te Water 2011 IJmuiden

Dinsdag 6 tot en met zondag 11 september 2011 vindt in Marine Seaport IJmuiden de 28e editie plaats van HISWA te Water (2013: klik hier). Onder de noemer ‘Ontdek, ervaar & geniet’ liggen er in de Marine Seaport ruim 350 boten van alle merken en biedt de kade is een breed aanbod van nautische producten en diensten en culinaire lekkernijen. Daarnaast zijn er in en rond het water activiteiten als workshops, lezingen en demonstraties. De Delta Lloyd Optimisten Arena biedt kindervertier. Met name in het weekend staan demonstraties en proeflessen voor bezoekers op het programma.

Jaarlijks zijn er wereldprimeurs: jachtbouwers uit heel Europa tonen er graag hun nieuwste modellen en producten.  Nieuw dit jaar is de aandacht voor actieve watersporten, zoals kitesurfen, blokarten, roeien, stand-up peddelen en varen in open kleine zeilboten. Ook nieuw is de proefvaartsteiger, waar boten op PK en comfort worden getest. De openingstijden zijn van 11.00 tot 18.00 uur, in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur. Dinsdag kan de HISWA zich opmaken voor de eerste najaarsstorm: een depressie met veel buien en zware windstoten. Ook woensdag en donderdag waait en regent het; in het weekend wordt het beter. Volgend jaar verhuist de botenbeurs in de openlucht van IJmuiden naar Amsterdam-Noord.

Lees ook:HISWA te Water in IJmuiden
Lees ook:HISWA te Water in IJmuiden
Lees ook:HISWA te Water misschien voor het laatst in IJmuiden
Lees ook:HISWA 2009 in de RAI
Lees ook:HISWA 2012 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>