HISWA te Water in IJmuiden

Dinsdag 31 augustus tot en met zondag 5 september 2010 vindt in Marine Seaport IJmuiden de 27e editie plaats van HISWA te Water (editie 2013: klik hier), wellicht voor het laatst in IJmuiden: de organisatie wil  naar Amsterdam-Noord vertrekken. Ondanks economisch zware tijden is er ook dit jaar weer een indrukwekkend aanbod.

 

In de Marine Seaport liggen zo’n 400 luxe zeiljachten, motorkruisers, sportboten en sloepen. De botenshow is naar eigen zeggen niet alleen ‘uniek in Nederland, maar is zelfs uitgegroeid tot de meest complete in-water botenshow van Europa’m met ruim 60 (wereld)primeurs.  Naast de botenshow zijn er voor de bezoekers allerlei activiteiten, zoals bezichtigingen van het duurzame nieuwe zeiljacht ‘Ecolution’ van Wubbe Ockels, het Zeilen Theater met de Ocean Sailing Experience en lezingen, paviljoen pier 7 op de kade, de Delta Lloyd Sailing Experience met uitkijktorens en wedstrijden, de bezichtig van Tall Ship Wylde Swan en culinaire hoogstandjes in de CuliBoot en Champagnebar. Op en rond het water is volop actie, zoals lezingen, tochten over zee, gratis zeillessen voor kinderen, gratis manoeuvreerclinics en meedoen aan Match Racen. De HISWA is te bezoeken van 11.00 tot 18.00 en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:HISWA te Water misschien voor het laatst in IJmuiden
Lees ook:HISWA te Water 2011 IJmuiden
Lees ook:HISWA te Water in IJmuiden
Lees ook:Koning opent HISWA te Water 2013
Lees ook:HISWA te Water 2012 in Amsterdam Marina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>