Ladieswalk 2011 in leiden

Zondag 17 april 2011 vindt voor de vierde keer in Leiden de Groepswijzer.nl LadiesWalk plaats, een wandeldag speciaal voor vrouwen (2012: klik hier). Er zijn twee afstanden: 10 en 25 kilometer. De kortste afstand voert door het centrum van Leiden en Leiderdorp, de lange afstand naar Voorschoten, de Horsten en via de nieuwe natuur van de Vlietlanden terug naar het centrum van de Sleutelsta (bron: persbericht).

Leiden zelf heeft zondag van alles te bieden, zoals de jaarlijkse stoffenmarkt en optredens van artiesten. Aan de voet van de Burcht, bij restaurant ’t Koetshuis, kunnen deelnemers starten tussen 10.00 en 12.00 uur. De Groepswijzer.nl Ladieswalk steunt dit jaar 3FM Serious Request, ook wel bekend als het Glazen Huis, dat dit jaar in leiden komt te staan. Per deelnemer gaat 1 euro naar de 3FM-actie. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag met cadeautjes. Inschrijven: zie website.

Lees ook:Ladieswalk 2012 Leiden
Lees ook:Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk in Leiden
Lees ook:Marathon Leiden: feestelijke sfeer
Lees ook:Midwintermarathon Apeldoorn
Lees ook:Marathon Leiden 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>