Negenmaandenbeurs 2011 in de RAI

Van woensdag 16 tot en met zondag 20 februari 2011 vindt in Hal 9 en 11 van de RAI in Amsterdam  de Negenmaandenbeurs plaats (editie 2013: klik hier). Woensdag open Xander de Buisonjé (met baby’s én muziek) de ‘het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s’, aldus de website. Er is een groot podium, de Baby Shopping Plaza, het Kinderkamer Kunststraatje, het Bol van Kennisplein, de BabyKamer InspiratieZone en het Babyplaats Webshop Paviljoen.

Iedere dag zijn er meerdere modeshows, afgewisseld met presentaties, workshops en lezingen op het podium. Naast shoppen kunnen bezoekers stylingadvies voor de babykamer krijgen, praten met deskundigen, een workshop volgen  en beursaanbiedingen meenemen. Zo’n 175 bedrijven bieden alles op het gebied van zwangerschap en baby’s. Ook de babybranche kent een eigen ‘Oscar uitreiking’: op woensdag om 11.45 uur op het Podium in hal 9. Innovatieve, handige en veilige nieuwe producten gaan op voor de Baby Innovation Award. Sinds zaterdag 12 februari is de  Huishoudbeurs in volle gang. Bezoekers van de Negenmaandenbeurs kunnen er gratis naartoe. Dames die zwanger zijn kunnen de auto in P1, P2 of P3 parkeren; dat scheelt een stuk lopen, maar: vol=vol. Bij station RAI biedt Mazda pendeldiensten. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs tijdens Huishoudbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>