Negenmaandenbeurs in de RAI

Van woensdag 17 tot en met zondag 21 februari 2010 vindt in de RAI in Amsterdam de Negenmaandenbeurs plaats: ‘het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s’, rept de website (2013: klik hier). Vijfmaal per dag is er een modeshow met  zwangerschapskleding, lingerie, badmode en kinderkleding. Tussen de modeshows door zijn er diverse presentaties, workshops en lezingen op het podium.

 

Op het Bol van Kennisplein zitten specialisten klaar om alle vragen te beantwoorden. Er is een baby Inspiratiezone en een Stylingplein, een Shoppingzone, een Buggy testparcours, een Webshop Paviljoen, een Ik Vader Route en een Kinderkamer Kunststraatje. Sinds zaterdag 13 februari is in de RAI is de Huishoudbeurs in volle gang. Bezoekers van de Negenmaandenbeurs kunnen er gratis naartoe. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 1800 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs naast Huishoudbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>