Almelose Havendagen 2010

Woensdag 28 tot en met zaterdag 31 juli 2010 vinden voor de 7e keer de Almelose Havendagen plaats (editie 2013: klik hier). Het evenement trok vorig jaar een kleine 90.000 bezoekers en was daarmee één van de grote publieke events van Overijssel. De Centrumhaven ligt vol opgetuigde oude en nieuwe schepen. Daarnaast is er van alles te beleven voor jong en oud: springkussens,  kinderkermis, sportschooldemonstraties, poppenkast, kunstmarkt en verschillende stands. Er zijn duikdemonstraties, vlotten bouwen, workshops, demonstraties van de brandweer en horecaterrasjes. In de avonduren treden Shantykoren op en zijn er live optredens.

Vrijdag en zaterdag verzorgt de Koninklijke Marine een roadshow en vinden de Nederlandse Kampioenscahppen Jetski  plaats. Vrijdag zijn de trainingen en zaterdag vanaf 11.00 uur de wedstrijden in het kanaal tegenover Bolletje. Nieuw dit jaar is het Open Twents Kampioenschap Fierljeppen voor teams op donderdag in het Nordhornkanaal. Van 14.00 tot 17.00 uur strijden 16 teams tegen elkaar voor een van de vier plaatsen in de finale vanaf 19.00 uur. Van 20.00 tot 23.00 uur is een Laser Game Experience mee te maken. Ook nieuw is het Open Podium: iedere dag kunnen startende artiesten, kleinkunstenaars en bands tussen 12.00 en 17.00 uur gratis optreden voor een groot publiek op het grote podium. Bedrijven, verenigingen en clubs kunnen zich presenteren met een standplaats op het evenemententerrein.

Lees ook:Almelose Havendagen
Lees ook:Almelose Havendagen 2013
Lees ook:Almelose Havendagen 2011
Lees ook:Ameland Beach Rugby Festival 2010
Lees ook:Ameland Beach Rugby Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>