Allergiebeurs in de Ahoy

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2009 vindt van 10.00 tot 17.00 in  Ahoy  Rotterdam voor de vijfde keer de Allergiebeurs plaats, voor iedereen die maken heeft met allergie, van particulier tot medicus. Nieuw op de beurs zijn de 10-minutengesprekken: gratis consulten met allergiediëtisten en andere specialisten. Speciale aandacht is er dit jaar voor allergie bij kinderen, met lezingen voor ouders en kinderactiviteiten, zoals een voorleeshoek en een knutselplek. Allergische huidreacties staan dit jaar centraal, met informatie over de talloze crèmes, zalven en lotions.

 

Bezoekers kunnen een gratis allergietest laten doen. De beurs is te vinden in het Congres & Vergadercentrum van Ahoy en is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entree kost € 5,= aan de kassa; kinderen mogen gratis mee. Medici kunnen – naast de beurs zelf – terecht bij verschillende programma’s. Voor diëtisten is er een ochtendprogramma over allergie bij kinderen: vrijdag 9.00 tot 12.30 uur, toegang kost € 59,=. Voor paramedici (zoals verpleegkundigen en praktijkondersteuners) is er een dagprogramma op vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur, toegang kost € 95,=. Daarnaast is er een nascholingsprogramma voor jeugdartsen op vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur, toegang kost € 75,= en tegelijkertijd een programma voor huisartsen, toegang kost € 195,=.

Lees ook:Allergiebeurs in de Ahoy
Lees ook:Handwerkbeurs in Van Nelle Fabriek
Lees ook:Leisure Sport Totaal in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs in de RAI
Lees ook:Poppen –en berenbeurs in Ahoy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Allergiebeurs in de Ahoy

  1. Paulina

    Als je met allergie te maken hebt is het erg leuk om te komen.

    Ze hebben veel cadeautjes, ook knutselen, een vakantie plek met zandbak en ballenbak terwijl ouders rustig een allergie vrije vakantiebestemming kunnen uitzoeken bij Serena Zuiver Vakantie. Roompot geeft 100 euro weg voor vakantie op hun parken. En er wordt gekookt, natuurlijk allergievrij.

    En alle verenigingen zijn er die heel veel informatie hebben.

    Groetjes Paulina

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>